Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17

Så svårt att förstå
att det som då
i den där luften
i den där lägenheten
i det där ljuset
var det underbaraste ljudet
det ultimata för själen
heliga fullständigheten
nu kan vara helt försvunnet
utan ens en aning kvar,
bara minnet
av det som var.




Fri vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-04 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter