Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något mer

Älskade du

har tagit mina ord
blåst i liv och mening
gjort dom till något mer,

vänt på mina tankar
och min tillvaro
givit den något mer,

öppnat mina ögon
ett nytt sätt att se och känna
fått mig förstå något mer,

gjort dig plats härinne
visat vad kärlek är
blivit svaret på min undran,

om något mer.




Fri vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter