Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Please don't I&II

Fiktion
Kommunikation med ammunition
Kvalifikationer stärker min position i en annan division

Frustration
Ambition hjärta intuition
Agressioner i en explosion på en mattelektion

Relation
Vision kontra funktion
Indikationer på passion ur en dold kombination

---

Korruption
Kompensationer för resolution
Illusion som hämmar reaktion hos opposition

Religion
Generationer av tradition
Organisation byggd på meditation med inslag av manipulation

Separation
Situationer utan motivation
Depression till följd av kollision utan kompensation




Bunden vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter