Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev!

Varför vandra i mörker?
När det finns så mycket ljus...

Varför ångra det förgångna?
När det ändå lett hit…

Varför lämna ett liv?
När det ännu inte börjat…

Livet förklaras med kärlek
Skrivs med känslor och hopp
Läses med glädje och tro
Skrynklas ihop och placeras i ett hål
Men utan att glömmas bort

Varför stanna i mörkret?
När jag kan vara ditt ljus…




Fri vers av Sskar
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-11-10 14:23



Bookmark and Share


  Jana
Bra skrivet!

Jag gillar hur du ställer frågor och svar mot varandra.
Mellanstycket där du går ifrån de tyckte jag stack ut lite rytmiskt sätt. Kanske hade jag tyckt att det varit bättre med ett till liknande stycke, men frågan är då vad det skulle ha haft för innehåll.
Dock gillade jag att du gick tillbaka till fråga-svar igen på slutet.
Det som i dikten kändes som den slutgiltiga frågan.
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sskar