Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som stärker en själv, försöker jag skriva varje kväll


Läggdagsord

Innan John Blund kommer

tre positiva ord i min lilla skrivbok,

vänta inte alltid tre ord ibland bara två

1: Glad för utvald text imorse

2: Ord från en kompis, tack för du ställde opp och lyssnade på mig

3: Vilken kämpe du är som inte ger opp, ord från min vattengympaledare

GODNATT och SOVGOTT

100504




Fri vers av sajo
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 22:00



Bookmark and Share


  aol
verkligen ett fint sätt att avruna sin dag
2010-05-04

  © anakreon VIP
Uppbyggligt och välgörande för nattron.
God natt, sov gott.
Calle
2010-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Ett fint sätt att avsluta dagen.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo