Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart skall vi åter mötas

Snart skall vi åter mötas
när den första snön
färgat himlen grå
Det här är inte längre
en önskedröm,en illusion
utan Verkligheten
som Du och Jag
i allra högsta grad
är en del av

Jag skall aldrig mer sörja
när Du står vid min sida
Hand i hand
med våra Hjärtan
förbundna med silvertråd




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta