Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

Det är en konst att kunna äta ägg med sked och få kaviarn att räcka till botten
Det är en konst att leva ett liv
Ibland är jag inte sugen på ägg

Jag pendlar mellan ytterligheter
Omständigheter vänder alla plus till minus och minus till plus
Ett litet lugn lägger sig då och då tack vare nya erfarenheter

Det gnistrade lite extra i dina ögon idag
Eller var det bara mascaran?
Kan inte skillnaden på inverse och converse

Ett möte i en dold vinkel
Låga röster och tankar som drar i varandra
Spänning på hög nivå

Det är en tunn smal liten tråd till gräns
Den går av och knyts ihop och går av igen och knyts ihop lite noggrannare
Knyts ihop flera gånger samma höst, samma dag, samma minut

Rullande eller amerikanskt r? Eller ska vi inte bara gå på känsla och göra något däremellan?
Nej det går inte, då kommer vi inte vara överrens
Känslan är individuell, kompromisslös

Minns vad någon sa
Minns inte vem eller hur eller varför
Men minns vad någon sa

Och det var fint




Fri vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 19:58



Bookmark and Share


  Aftonvännen
det finns en skön frihet mellan orden

din personlighet kommer fram på ett bra sätt

det finns delar du kan plocka bort i texten
den där tråden av sammanhang kan dras åt lite

gillar slutet
2010-05-05

  Redeemer
Mitt i alla till synes lösryckta meningar tycker jag du får till en vansinnigt skön rytm och känsla. Det här gillar jag skarpt!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter