Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anits som var sådan florist javisst men hon har en vacker uteplats där hon nu trivs, men grannen min har verkligen ett intresse för blommor


Balkongen bredvid

Balkongen bredvid -
så vackra balkonglådor med
pelargoner

Balkongen bredvid -
en hängampel med en gul
vacker blomma i

Balkongen bredvid -
nattetid flyttas blommorna in

Balkongen bredvid -
dagtid en blommande färgprakt
att kunna njuta utav

Balkongen bredvid -
ett vackert blomsterspråk att ta del
av

Balkongen bredvid -
en plats för rekreation

100505




Fri vers av sajo
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo