Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen direkt "dikt", men jag behövde bara skriva av mig lite.


Håll om mig

Hur ska jag få dig att
förstå,
att jag inte vill ha dig?
Du är HELT FEL,
för mig.
Jag är inte intresserad alls,
utav dig.

Personen jag vill ha,
vill ha en paus från mig,
vilket kanske gör mig en aning
sårbar och
korkad.
Eftersom jag inte tänker på att
jag lutar mig lite för nära dig
eller att mitt lår snuddar vid ditt.

Du är bara ännu en kille som
är kåt på mig,
jag är inte kåt på dig.
Gå till min bästa vän,
hon som springer efter dig
som en hundvalp.
Varför blir alltid fel personer,
kära i mig?


Ju mer jag tänker på det,
så kanske en liten del av mig,
vill ha dig.
Men det är bara för att när
du kramar mig,
stoppar du mig från att falla
i bitar,
och det har INGEN gjort,
sedan hon lämnade mig.




Fri vers av FelGjord
Läst 326 gånger
Publicerad 2010-05-05 20:36



Bookmark and Share


  Liksomlovisa
jag tycker det var underbart skrivet.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

FelGjord