Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om..



Tänk om alla goda ord

som finns på denna jord


var samlade på samma fläck

ja varför inte i en gigantisk säck


sen så kunde man ju ta

de som inte va så bra


det skulle bli ett riktigt slit

men tänk att få trycka på delite


Ur säcken sen få dela lika

Då kan vi allihop bli rika




Bunden vers (Rim) av Carina Johansson
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carina Johansson
Carina Johansson