Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mitt skrivblock har jag linjer


Papper

papper -
linjerat

papper -
utan linjer

papper -
med ett digitalfoto på

papper -
rutat

papper -
orutat

papper -
vitt

eller färgglatt

papper -
som ibland jag skriver ett
brev på

papper -
från skogen

papper -
miljövänligt

papper -
oavsett hur det ser ut så skriver jag
ner mina ord här

100505





Fri vers av sajo
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-05-05 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo