Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Framåt jag kollar
Med rädsla i min blick
En flicka där står
Ensam och rädd

Tårögd och sorgsen
Med kniven i sin hand
Överallt ser jag
Blödande sår

Ingen vacker syn
I min spegelbild jag ser
Spegeln jag krossar
Flickan syns nu inte mer




Fri vers av T.R.
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-05 21:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men finns ändå...
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

T.R.