Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens Mästare Skriv!

Här talas det stort och brett om
vilken glädje kända berömda texter
har gett och ger. Och det sägs av en del att något
upplyftande och väl skrivet har de då aldrig här sett...

Så då kan ju jag inte säga något annat till er än
i er har vi ju en kunskapsskatt av stora mått
vilken tur för oss att just ni hit har nått
så nu väntar vi blott på
att ni skall komma till skott...



























Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-06 12:16



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Lysande, för att en text ska komma till behövs en penna, många av de storverk vi idag talar om var beställningsverk av tidningar (numer beställer DN bara kioskdeckare av sina journalister)

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-11

  lycksele
Vad kan jag säga.
Skulle väl vara så här:

"Du vägrar som vanligt tjurskalligt
att ljuga
och inte heller klarar du av
en sån enkel sak som att
vara oförskämd"

Lite jävla bättring tack! Ewa Britt
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt