Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag rann mina tårar


Du lilla fågel

Det är den 6 maj 2010 och
när jag står vid mitt fönster så

i syrenens topp ser jag plötsligt
en

fågel som gör att jag blir att
tänka på min far

det var hans fågel

du lilla fågel jag minns speciellt
då min far satt på trappan till ett gult
hus och iakttog dig

du lilla fågel du bodde i en fågelholk i
ett blommande äppelträd

så vackert du sjöng för din ruvande fågelfru
i den tidiga morgonen och den sena kvällen

du lilla fågel som jag alltid kommer att minnas
i mitt hjärta kommer du alltid att finnas

du lilla fågel jag välkomnar dig och vem vet
kanske du kommer med en hälsning

du lilla men ack så tuffa svartvita flugsnappare
jag säger nu VÄLKOMMEN till dig

100506




Fri vers av sajo
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-06 20:38



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Så vackert skrivet. Jag tänkte också på det när jag var i blåsippebacken, det påminner om min mamma, allt växande och djur har en viss betydelse för oss.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo