Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto 2 maj 2010


Djupet lockar mig

Djupet lockar mig

för någon gömmer sig där

i sten och vatten



Din hand fattar min

och du drar mig mot ljuset

vi börjar gå dit




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 894 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-05-07 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärnfullt och dynamiskt! Texten är i rörelse. Fint med bilden av sten och vatten.
2016-03-07

  Anya VIP
Mycket fint skrivet. tycker mycket om inledningen som för mig är dubbel och även kan symbolisera själens djup.
2013-09-05

  Densen VIP
Har nog själv kommit halvvägs;)men vet att det finns där vid horisonten;)...Så vackert skrivet!!
2013-05-14

    ej medlem längre
Ryser denna när jag läser,
så vacker utom och inom




2012-10-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magiskt vackert. =)
2012-03-22

    ej medlem längre
Outstanding
2011-12-14

  Anya VIP
Så vackert som ger både inre och yttre bilder!
2010-09-01

  AjBi
Vackert...
2010-05-20

  Bibbi VIP
Bedårande skön.
2010-05-18

  Monika A Mirsch VIP
gott!!
fyra ord i nyskapad position
"vi börjar gå dit"
YES!
2010-05-10

  aol
spännande mystisk
2010-05-09

  stenen/ Yv Ericsson
Detta var sannerligen spännande! Och mystiskt.
2010-05-08

  anits VIP
Mycket fina rader till en
mycket vacker bild
2010-05-07

  Amorina
Vackert!

Både bilden och dikten. Orden får igång min fantasi!
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP