Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tyckte jag såg Dig

Jag tyckte jag såg Dig gråta
men det var bara en Dröm?
Jag tyckte jag hörde Dig
ropa mitt Namn med längtan
men det var bara en illusion?
Mina öron som spelade mig ett spratt?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-07 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta