Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten bit jag skrev. Tog några dagar att få till den.


Darkest universe

My blood is colored
Like the night sky
No longer flowing
Through my veins
Cold as snow, dark as night
Coagulating
I have to keep on walking
Until i reach nowhere land
The darkest place in universe
Were you can hear
The silent cries of souls
Cursed in eternity




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av eyeforani
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-07 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eyeforani