Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt


Mörkret kommer
Mörkret som kommer sluka allt
Den ändlös natt
Som blir vår död




Fri vers (Modernistisk dikt) av eyeforani
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eyeforani