Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasier om ett gemensamt barn.


Vi bildar ett vi nu

Och jag väntar på honom

han den lille

som vi tror vi

kommer få


Elias


har du sagt

Elias

kan hans namn vara

om vi får honom

när vi får honom

i vår famn




Fri vers av Tea Alex
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 18:15



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hoppfullt och fint
2010-05-08

  Anna*
Ur längtan födda fantasier som blir verkligt en dag ♥ av kärlek sprungen
2010-05-07

  Aftonvännen
kärleken till något som inte är

är beviset på den kosmiska kärleken
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex