Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset finns i dina varma armar

Jag sökte Dig
och Fann att Paradiset finns..
I Dina varma armar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Några rader men stor betydelse :)
Du förmedlar så mycket i de korta raderna.
Underbart!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta