Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arktika,

blonda strån för ögats långa lyra

vinden skrinnar




-




Fri vers av wayward - taiga
Läst 380 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-05-09 09:07



Bookmark and Share


  Nina V A
jag kan leva på texter som den här
det är vävnad
levnad
och kylans varma skiftningar
element
rörelse
och tankens rymd


vidsträckt
2010-05-12

    Kimmfarare
Utsökt.
2010-05-10

  Vind
Som ett vattlingon i munnen. Dyra undersköna rader...
2010-05-10

  stella
Åh jag flyger iväg på såna där segelskridskor.... :)
2010-05-09

  Carola Zettergren
Fantastiskt!! Här kan man snacka om rymd, enastående!
2010-05-09

  Nina Ahlzén
hur gör du, så till synes enkelt-det svåra. Wow, bara.
2010-05-09

    ej medlem längre
För ett kort ögonblick är jag någon annanstans ...
2010-05-09

  Per Rydberg
En utandning, inte mer, men skön poesi!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga