Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden har jag länge haft inom mig


En utsiktsplats

Till en högt bleägen plats
i vårt vackra sommarblommande
Dalom
bestämde vi oss en helg förra året i
juni att åka till

på en skylt stod namnet Söderåsen och uppåt
längs med en kurvig väg bland faluröda hus
i sommarsolens ljus vårdan färd gick

plötsligt ett utsiktstorn så högt framför oss stod

blånande berg och Siljans vatten var vyn som vi
härifrån fick

namnet på platsen stämde så bra

VIDABLICK

100508




Fri vers av sajo
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-09 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara rader!


Känner igen mig!


Hälsn. Ann
2010-05-09

  aol
sä svenskt vackert
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo