Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar skrämmer mig

Dina tårar skrämmer mig
För jag önskar
att jag kunde skydda dig
från all smärta,alla ärr

Dina tårar ger mig panik
Om jag bara kunde komma
när du ropade mitt namn..

Har vi en Framtid tillsammans?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 121 gånger
Publicerad 2010-05-09 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta