Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkongfix

Mina blommor
njuter
prålar i sin glans
av kommande
somriga
balkongdagar.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra