Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots min allergi bakom fönstret jag ser detta träd


Björken

Björken -
just nu gör mig
tårögd

Björken -
just nu i maj
börjar få vackra nyanser

Björken -
just nu njuter av både vårregnets
droppar och majsolens värme

Björken -
just nu vill visa sin allra finaste sida

Björken -
just nu är fylld av vårfåglarnas sånger

Björken -
just nu sträcker på sig mot ljuset

Björken -
får jag titta på ändå från mitt fönster

Björken -
har årsringar som sträcker sig långt bak
i tiden

Björken -
berättar sin egen historia




Fri vers av sajo
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo