Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En underbar grupp!


Bat for Lashes

Idag fångar Bat for Lashes min tankevärld
och fyller mina öron med ljuvliga toner




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 141 gånger
Publicerad 2010-05-10 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta