Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av Avd 12 Lungvårds Avd


Inte

Trodde väl aldrig att vi skulle ,
behöva gå i den korridoren igen.
När Pappa låg där ,
så kändes den så kall & det luktade död.
Min tanke när jag förstod var ``inte igen´´.
Men när jag klev in där i dödens korridor,
så kändes allt anorlunda.
Det var inte samma kalla ställe !
jag kände inte samma lukt.
Men tyvärr med samma slut.




Fri vers (Prosapoesi) av Buske
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buske