Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sak jag skrev kl 04,10 (1993) efter en natt när jag inte sovit


God morgon ?

God morgon !
Nä ! jag har ju inte gått och lagt mig än
Jag vaknade ju utan att ha sovit
Så då är det väl god natt då ?
Nä ! om det hade varit en god natt
Så hade jag väl aldrig vaknat




Fri vers av Buske
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-05 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buske