Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig min vän

Jag älskar dig min vän,
det är du
som får mig att möta morgondagens ljus,
trots att jag känner för att släcka allt.

Jag älskar dig mig vän,
det är du
som håller rakbladen borta,
trots att dom viskar mitt namn.

Jag älskar dig min vän,
det är du
som gör att jag vågar vara som jag är,
trots detta hat och hårda ord.

Jag hatar dig min vän,
det är du
som säger att jag klarar mig själv,
trots att du vet
jag skulle aldrig leva utan dig.




Fri vers av Kid
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-10 21:36



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Mycket stark.
Gillar.
2010-05-10

    ej medlem längre
Den var bra, riktigt bra. <3
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Kid