Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet under natten ,det är nog nära nu


Mamma

Du ligger här i sängen
Jag sitter i en stol
Om jag blundar och bara lyssnar
Så är allt som det brukade va
Du snarkar som vanligt
Men om jag tittar på dig
Så ser jag att du är sjuk
Jag kan nästan se att livet rinner ifrån dig
Det kan närsomhelst va slut




Fri vers (Prosapoesi) av Buske
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buske