Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ni visste

Pappa, jag undrar om du
märkt att jag inte trivs vid livet.
Mamma, jag hoppas att du
skulle klara dig om jag försvann.

Farfar, jag vet att du vet att jag
skulle vänta på dig om jag dör innan.
Mormor, jag önskar att du
tar emot mig när jag kommer till dig.

Klasskamrater, jag vet att ni
skulle glömma mig inom en vecka.
Bästa vän, jag tror du förstår att jag
inte skulle leva utan dig.



Pappa, jag undrar om du
vet att jag behöver dig.
Mamma, jag hoppas att du
vet att jag är rädd om dig.

Farfar, jag vet att du vet att jag
vill att du ska stanna på jorden.
Mormor, jag önskar att du
vet att jag saknar dig.

Klasskamrater, jag vet att ni
gjort ert bästa för att acceptera mig.
Bästa vän, jag tror du förstår att jag
håller mig vid liv genom att du andas.




Fri vers av Kid
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin cajsa.. jävligt bra.. <3
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Kid