Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar i min själ

Det regnar i min själ
Hösten tycks ha
sin boning där
Olika nyanser
av brunt,orange
och gult
kanske lite grått?
och Jag frågar mig
om allt är en dröm?
En isolering
i ett samhälle?

När kommer våren
till min trötta själ
och väcker den till liv?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 10:30



Bookmark and Share


  Louisedottern
Man kanske måste räfsa bort höstloven så att marken lättare blir uppvärmd av ljuskäglor. Då kanske blomster växer upp.
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta