Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter bassängträningen som gör välbehövlig nytta så fann jag orden


På papperet

på papperet -
står mina egna
ord

på papperet -
ligger ibland bara
en penna och vilar

på papperet -
ibland bara helvitt

på papperet -
färdiga linjer att skriva


på papperet -
lockar orden läsare

på papperet -
står just nu

lyssna på naturen och
njut av ledigheten i några
dagar

100512




Fri vers av sajo
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo