Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till om detta träd som jag får följa varje dag


Björken (1)

Så vacker med

sin stam av åldrande

näver

den visar opp sin vackra

egenskap precis som

någon som håller på

och väver


Jag hör hur den savar

från Ornäs måntro du är

och kanske du just nu mig

svarar


Trots allergi som du mig och

många fler ger

så njuter jag av dig bakom

mitt fönster då jag på dig

du vackra BJÖRKEN nu ser




Fri vers av sajo
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-12 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo