Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för länge sedan


Fyllas

Hur kan ett hjärta fyllas så snabbt
Fyllas med kärlek så snabbt
Men sorgen rinner så sakta




Fri vers av Buske
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-12 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buske