Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My love

Som natten
den slukar dagen
Du har stulit
kärleken




Övriga genrer av matilda-karolin
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-11-11 16:08



Bookmark and Share


  yoyyo
å gillar slutraderna mest! de va riktigt bra

Som natten
den slukar dagen
Du har stulit
kärleken
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

matilda-karolin
matilda-karolin