Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här är bara för dig.

älskling du vet lika väl som jag att ögon inte ljuger
när jag ser på dig ser jag allt vi haft och alla våra minnen
men ibland ser man inte längre än vad näsar räcker

första gången vi såg på varann visste vi direkt vad vi ville
men älskade vi såg inte att det skulle sluta såhär
jag hoppas du blir lyckligare nu, ta det inte så hårt

du kommer alltid att finnas inom mig, jag ska aldrig glömma dig
som när man en gång lärt sig gå, det sätter sig djupt inom oss
tack för att du är den du är, du har lärt mig så mycket

det var för vårt eget bästa det vet du lika väl som jag
men snälla fäll inga tårar för resan slutar inte här
tåget vi var på skulle bara inte åt samma håll
och nu står vi på hållplatsen för att hitta tillbaka

du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.




Övriga genrer av matilda-karolin
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-24 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matilda-karolin
matilda-karolin