Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånskratt

era ord besvarar jag med ett skratt

ett hånskratt

varför vänder ni er om?
varför möter ni inte min blick?

kanske för att det speglar sig i mina ögon vad ni gjorde
och ni vill inte själva bli sårade

jag är stark




Fri vers av KLANG
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-12 23:29



Bookmark and Share


  aol
bra berörande skrift
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG