Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008 (repris)


bara med dig

Jag vill läka
mina sår
jag vill torka
mina
tårar
och jag vill
göra det
med dig
ja, jag
vill göra det
med dig
bara med dig




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-13 14:03



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2010-05-14

  Blåbäret
tillsammans med rätt person blir man hel faktiskt...(som om vi vore halv från början?)
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP