Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't

Don't think about it
it'll be alright
Don't get down on your knees
'cause you'll never get up




Fri vers av B.Diaries
Läst 158 gånger
Publicerad 2010-05-13 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B.Diaries