Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek som finns där, fast du inte ser den...


Tårarna faller

Ja tittar på när regnet faller ner från himmelen
så som mina tårar rinner ner från kinden
sakta sakta faller tårarna ner mot marken
fyllda med känslor o blir ett med vinden

känslor och tårar fyller mina tankar med kärlek och hat
irritation och svek får mig att undra hur jag ska kunna vara din kamrat

Jag hade en önskan, om att det en dag skulle bli du o jag
Din skönhet som sken, gjorde mig svag
jag tänkte på dig konstant, efter vår första dag
Du gav mig kraften jag behövde
kraften jag behövde för varje hjärtslag

men nu känns allt så meningslöst, nu när du har lämnat mig
ja stirrar upp mot himmelen som fäller tårar med mig
i hopp om att jag bara fick en enda dag, till med dig
för vare sig du vill eller ej, så kommer du alltid vara min drömtjej




Fri vers av Hndren
Läst 159 gånger
Publicerad 2010-05-13 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hndren