Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regnets droppar att studera dom och de tvättar undan pollen


Regnets droppar

Regnets droppar -
hårt och intensivt
mjukt och lätt
hör jag hur dom låter

Regnets droppar -
jag öppnar dörren ut
och det verkar som att
dom gråter

Regnets droppar -
i maj gör naturen grönskande
glad

sträcker på sig gör björkens blad

Regnets droppar -
gör att man vill värma sig med
en kopp choklad

Regnets droppar -
blir så vackra då solens strålar tittar
fram och skapar ett glittrande
skådespel i alla regnbågens färger

Regnets droppar -
så dansanta och eleganta

100514




Fri vers av sajo
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 07:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Regnet har en välgörande inverkan på naturen. Emellertid inte på människors psyken.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo