Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text finns det också musik till......men det finns ingen inspelningen än så i väntan på att jag skall spela in den så väljer jag att först att publicera texten... alla har vi väl fått eller skrivit ett brev till någon vi tycker väldigt mycket om....


Brev Till En Älskling (Kärleksbrevet)

Brev Till En Älskling (Kärleksbrevet)
Text o Musik av J.Tripolitsiotis



Hej älskling det var länge sen jag skrev
Men här kommer nu mitt brev
Känner på mig det är försent
Men du minns ju själv hur allting va'
Allt vi skrek o allt vi sa'
Kommer aldrig mer tillbaks

För somliga dagar
Hade vi underbart tillsammans du o jag
Men den som klagar
Följer inte minsta motståndets lag

Åhh älskling alla löften som vi gav
Men nu är allting mörkt som i en grav
För allt känns så långt bort

Nu är jag själv o depressiv
Vill fan inte hålla mig vid liv
Kommer aldrig mer igen

För somliga dagar
Hade vi underbart tillsammans du o jag
Men den som klagar
Följer inte minsta motståndets lag

Minns du än när vi kramades
Säg minns du än när vi älskade varann
Minns du än när vi inte glömt
Hur mycket vi betydde för varann

Säg minns du det än

Puss o kram Jag hoppas Du får det bra




Fri vers (Fri form) av Jimmy Tripolitsiotis
Läst 1764 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-14 08:21



Bookmark and Share


  Anna Borg
Fint skrivet min vän :o)
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Tripolitsiotis