Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuttis

Ingen sång kan visa mina känslor
ingen dikt kan säga vad jag känner

Inget ord kan tala om min lycka
Ingen handling kan uttrycka min kärlek

När jag sugs in i din blick
när våra läppar möts
när våra lustfyllda kroppar blir ett

när tid och rum försvinner
och du är nära mig
då viskar hela mitt hjärta

jag älskar dig




Fri vers av Livestrong
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-14 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livestrong