Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMTE I SOMMARSKRUD

TOMTEN VILADE
NYRAKAD I GRÄSETS DAGG
SLUMRAR I IDE

:)

(C) HALFDAN




Bunden vers (Haiku) av Halfdan
Läst 372 gånger
Publicerad 2010-05-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halfdan