Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är min värsta fiende.




Konkurrens

Någon frågade mig:
Är du inte rädd för konkurrens,
du som inget vet eller kan?

Och jag svarade:
Min enda konkurrent
är jag själv
och ingen ann!

© Iréne Svensson Räisänen
Tidigare publicerad i Aftonbladet




Övriga genrer (Aforism) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 689 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-15 08:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och i mitt fall min värsta kritiker ;) sant som du skriver, de största segrarna vinner man över sig själv...
2012-06-07

  LassO
Najs
2011-12-08

  Bibbi VIP
Otroligt bra.
2010-08-10

  firefire
intressant och tänkvärt! så är det nog ofta! bäst å försöka vara vänligare med sig själv..
2010-06-19

  aol
sant bra skriftat
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP