Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven med ”mellan hägg och syren” som utgångspunkt.


Skomakarns semester

Ledig varje år
från vitt till lila och vitt
omförhandla nu




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-04 09:05



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Fina ord om historiskt ursprung av uttrycket "mellan hägg och syren"
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP