Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrev dikten när jag låg vaken och lyssnade på årets första höstvindar.


Oktobernatt

Natten mot lördag

regnet mot fönsterrutan
träden dansar vals

bockar, bjuder upp bladen
till nattens sista svängom




Bunden vers (Tanka) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-12 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP