Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genomgång

jag har vidrört mörkret
tagit några steg i det

lyckligtvisvardetinteogenomträngligt
snarast något skimrande
transparant

så jag kom ut igen
trött
mycket trött
och djävligt kaffetörstig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 12:16



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ååå va bra du är tillbaka, jag har saknat dig!!
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP