Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett sorgens förspel

I ett sorgens förspel
slickar du ärren
på min bleka kropp
Fyller mig med desperation
Fyller mig till randen
av dina begär
Mina tårar bränner
mot din hud
för att markera
att jag äger dig
om än för ett tag




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-15 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta